Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Hej Vardag!

Publicerad 2014-08-23 09:10:22 i

Vardagen rullar på och jag har räknat ut att när jag skjutsar kidzen på morgonen, hämtar på eftermiddagen (= två olika ställen) & hämtar kära jobbarkollegan åker jag nästan EN MIL extra!!!! Helt sjukt!!! Det tar såklart längre tid på morgonen nu också. I våras tog det ca 10minuter att lämna, nu 25minuter!

Annars går det som hejjsan. Man vänjer sig😊 Strax åker den här familjen på semester! Vi ska åka tillsammans med mina bröder med familjer, syster med familj samt mor & far. Känns jätteskoj! Hoppas bara min & storasysters magar har fixar till sig tills dess. Vi har nämligen haft ont i dom och det skulle kännas trist att åka på semester & ha ont!😞👎Jaja, vi får väl se! Vi håller tummarna för att det går över!!!
(Älskade storasyster!❤️)

Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Jobb!

Publicerad 2014-08-13 07:13:39 i

Jajjamensan, då var första dagen gjord & det gick ju som hejjsan😉
     Vi börjar "lugnt" och planerar första veckan, utan barn...får vi se hur mycket vi hinner. På tisdag kommer alla fina elever tillbaka. 

Vår FINA 6-åring börjar också skolan på tisdag, så hon har fritidsinskolning denna vecka. Blir roligt att höra hur hon tycker att skolan är!😊
(Ääääälskade unge!!!❤️❤️❤️)

Nä, nu iväg & hämta kära arbetskollegan!😃 Hare gott alla!

Over And Out

Sista veckan!

Publicerad 2014-08-05 08:13:23 i

Så är den här: semesterns sista vecka! Hur är det möjligt? Tiden rinner verkligen iväg.
     Då jag pga svimning, hjärnskakning & syning förra veckan låg inlagd på "lassa", blev vår djurparks-utflykt inte av. Så vi gör den denna vecka istället! Igår drog vi till första djurparken, vilken var väldigt liten & utan camping-platsen. Så efter moget övervägande😜 beslöt vi oss för att ta ett "stadsbyte". 

Så, nu är vi i nästa "djurparkstad". Vi sov på hotell i natt & inpå den ingick djurparks-biljetter! Två djurparker på två dagar; spännande!😃👍
(Många djurparker bli're!😉)

En till skojig sak som händer i veckan är att vi får träffa våra fina BB-kompisar!😃 Det var ett tag sedan nu, så det ska bli jätteskoj!

Nu är det strax dags för hotellfrukost!!!! Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela