Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

"Icke Sa Nicke"

Publicerad 2009-07-31 20:05:00 i Allmänt

Nä det blev ingen kanoting. Uthyrarna ringde själv upp mig och berättade att det var allt för mycket vatten & att det var alldeles för strömt för att de skulle vilja skicka iväg oss nedför älven.
     Men, vi deppade inte ihop för detta...vi beslutade snabbt att vi skulle dra med hela släkten på bowling istället. Blir skoj det med!

Mindre skoj är att tjoppan hade 39.5 graders feber i eftermiddags & prickarna på hennes kropp är verkligen hur många som helst! Men, är det (som vi tror) tredagarsfeber är det över tills imorgon!!! HOPPAS!!! Annars skulle den gode fadern stanna hemma med sin dotter...för som han sa: "- Det är ju din släkt, klart att du ska fara!" Min älskade sambo, vet du hur ofantligt mycket jag tycker om just DIG?!? LÖVE JO!!! =)

Mer har det inte hänt idag, en grå dag med lite regn också...för ovanlighetens skull! (--> ironi på hög nivå!)

Nä, nu ska jag dra en match mot sambon, i Wii-spelet som vi fått låna av sambons bror. Så ofantligt skoj!!!
Haré Gott Igelkott!

Over And Out

Kanske...

Publicerad 2009-07-30 20:20:07 i Allmänt

Kanske är det så att telefonen överlevde...vi får se. Just nu, peppar peppar...verkar den fungera som den ska. Detta återstår att se!

Nu till helgen hade vi tänkt kanota med hela tjocka släkten...vi är uppe i ca 20 pers. Nu verkar det å andra sidan lurt, det har regnat väldigt mycket under denna sommar, vilket gör att älven har stigit jättemycket. Detta innebär kanske att vi måste ställa in hela färden, vilket känns väldigt trist. Men, min underbara moster kom på en lika trevlig idé. Om nu kanotingen inte skulle bli av, blir det; bowling! Vi får se hur det blir. Han som jag haft kontakt med om paddlingen skulle ringa ikväll ev. imorgon.

Något som är mindre skoj är att tjoppan kanske har tredagarsfeber. Hon har haft feber bara i en dag, men enligt sidan (den man kan klicka sig fram till genom att klicka på just ordet; "tredagarsfeber" ovan) har man utslag och det har hon...över hela kroppen än just ansiktet. Men, hon verkar inte vara det minsta bekymrad över dem...så det känns skönt! =) Vi får se när de lägger sig & om febern gått över helt. Ikväll hade hon ialla fall sin vanliga temp.

Annars knallar det & småspringer. På måndag börjar man jobba och än har jag, vilket är konstigt, inte fått den här ljuvliga ångesten inför att börja jobba! Känns kanon...vi får se när den kommer krypande...för den brukar komma...så småningom!

Over And Out

"PAJ!"

Publicerad 2009-07-27 21:29:40 i Allmänt

Nä vi har inte gjort, eller ens ätit paj...här refererar jag till min stackars mobiltelefon som är just "paj" = trasig! Jag & min telefon var tillsammans ute i ett litet duggregn nu i lördags och pratade glatt med vännen Sara. Efter detta samtal orkade inte telefonen längre, utan slutade att fungera...den stänger helt enkelt av sig...inte skoj. Jag som har trivs så väldans bra med min telefon.
     Det skumma är att den har tålt både blöta tungpussar & dunsar i backen från min älskade tjoppa...men, det här med duggregn tyckte den tydligen inte om...


(Tjoppan & min telefon har varit glada kompisar...hur blir det nu?!?)

Vi får hoppas på det bästa och hoppas på att min telefon repar sig på bästa sätt...

Idag har vi varit och ätit luch samt sagt hej då till min syster & hennes familj som åkte hem till Göteborg idag. Sedan åkte vi och hade en mysig dag tillsammas med Leoni & hennes familj! =) Vi åt en mumsig middag där också. På grund av det ena & det andra har det verkligen blivit fattigt med "Leoni-kramar-dagar" denna sommar. Vi brukar umgås väldigt flitigt under somrarna...detta ska vi försöka att ta igen vår sista vecka på semestern. Vi passade på att boka in en videokväll också.

Nä, nu väntar soffan.
Over And Out

Mycké Idag!

Publicerad 2009-07-25 12:01:06 i Allmänt

Melodikryss hos mamma, gratta farmor på födelsedagen och sedan bär det av hem för middag med sambons systers (= svägerskan) familj. Ja, det är mycket idag...men...skojigt mycket! =)

Igår var vi på middag hos min storebror, de har varit och hämtat en enormt söt schäffervalp...ska lägga upp en bild på henne sen, åh så man smälter!!! Jag förstår verkligen att man kan inskaffa en sådan söting, utan att alls tänka på hur ofantligt stor & otymlig de faktiskt blir!!! Ibland måste man tänka ett steg längre...

Nåja, nu är melodikrysset löst så nu drar vi vidare till fasters stuga för gratta...
Hoppas även ni får en bra dag...fast med mindre regn än vi har!

Over And Out

Kärlek!!!!

Publicerad 2009-07-23 00:41:14 i Allmänt

Åååååååååååååååååh!!!!Min & kärleks låt! Ja om man bortser från "Did I Tell You", med "Jerka"! ;)

Kramar & Go´natt!
Over And Out

Fiske...igen

Publicerad 2009-07-22 20:50:25 i Allmänt

Idag har vi återigen fiskat...men, denna gången fick tjoppan följa med! =) Albin & hans föräldrar också...det var riktigt skoj. Även om jag, återigen, inte fick någon fisk. Men vad gör det när man har ett glatt humör & trevligt umgänge med sig?!?!
     Min älskade sambo drog med sig min lillebror & min systers karl för att åka tillbaka för att försöka bättre ikväll. Vi får se hur det går.


(Tjoppan provade att hålla fiskespöet. Hon tyckte det var skoj att plaska med det i vattnet! =)

Min älskade syster ska komma hit och umgås med mig. Det blir trevligt att få umgås bara vi två! =)

Kramar!
Over And Out

Poolning

Publicerad 2009-07-19 20:18:04 i Allmänt

Bruttan fick för första gången sedan vi köpte hennes pool för ca 2-3 veckor sen äntligen bada i sin pool! =) Oj, oj, oj vad det "diggades"!!! Hennes pappa såg lika lycklig ut han, där han satt bredvid henne i vattnet.

I helgen har det varit marknad här i vårt samhälle, det var trevlig & vi hade väldigt tur med vädret också. Strålande sol & härligt!

Idag har vi bara slappat i storebrors stuga, vilket var skönt & avslappnande...det behövs emellanåt! Nu är det mysning som gäller! =)  
Over And Out

Mysig Dag!

Publicerad 2009-07-16 19:11:17 i Allmänt

En dag som denna var verkligen behövlig!!! Pussade på tjoppan och tog sedan och rövade bort sambon till älven. Där fick han fiska (hans största fritidsintresse) samt lära mig hur man flygfiskar. (då han inhandlat ett flugfiskespö åt mig) Strålande sol och en liiiiten harr fick vi...läs sambon, vilken vi släppte tillbaka i det fria! =)


(Underbart fiske i älven! =)

Efter fisket bar det av till värdshuset som ligger bara några meter från oss, där åts det en underbar middag & pratades förtroeligt prat & "mysdes"! =) En dag som denna behövdes verkligen. Min kära mor (som är barnvakt) verkar ha kidnappat vår dotter...för här är de då inte. Vi hoppas att de återvänder snart...så vi får rå om vår underbara tjoppa en liten stund innan hon ska sova! (man får lätt abstinens efter henne!!!)

Hoppas ni haft en underbar dag ni med!
Over And Out

Grattis!

Publicerad 2009-07-15 22:20:53 i Allmänt

Idag har det varit ett litet tårtkalas här hemma. Världens finaste sambo & pappa fyller år idag.
     Tjoppan gav honom en blombukett & jag gav honom ett brev med ett "presentkort" som innehöll en dag bara med mig...imorgon blir det fiske på dagen och sedan en middag på tu man hand...har inte hänt på år & dagar (känns det som), då det är väl på tiden?! Min älskade mamma ska vara barnvakt under dagen & kvällen.Träffade många delar av släkten ikväll också när vi var och grattade min fasters man. Det var trevligt att få komma ut till deras enormt vackra stuga & mysa!

Imorgon kommer min storasyster hem från "Götet" och på fredag anländer min lillebror från samma ställe. Skönt att ha alla syskonen samlade! =) Ska bli mysigt att få rå om alla!!

Hoppas ni har det bra!
Over And Out

Skärgårdscafeét

Publicerad 2009-07-14 19:41:53 i Allmänt

Vi har haft en supermysig dag bara vår lilla familj. Det behövdes...vi "påtade" på i vår trädgård, piffade upp den. Dagen avslutades med en god & mysig middag på ett skärgårdscafé. Nu avslutar jag & sambon den med film & ännu mera myyys, för oss själva...det behövs också! =)


(På skärgårdscafeét! Vår underbara älskling, vad gjorde vi utan dig?!)

Solen lyste faktiskt på oss idag, det kändes bra...behöver lite sol efter allt regnande...trots att det regn som kom verkligen var till belåtenhet för mig. Som sagt, det gjorde att man inte hade några måsten...bara vara hemma & andas ut för sig själv. Vilket verkligen har behövs nu!

Hoppas ni haft en bra dag!
Over And Out

Djurparken

Publicerad 2009-07-13 20:36:26 i Allmänt

I helgen umgicks vi med våra BB-kompisar, de vi låg samtidigt med på BB. Vi åkte till en djurpark & spanade in massor av svenska djur. Björnar är något som tjoppan älskar och även det första djur hon härmade;
-"AAAAURRR!!!" lät det, med stooor entusiasm, när man bad henne härma en björn. Därför var också björnarna de djur som hon tyckte allra bäst om att titta på.


(Tjoppan spanade med förtjusning in björnhonan & hennes ungar.)

Mamman & pappan i den här familjen tyckte att det var enormt skönt att åka bort ett tag och bara tänka på sig själva, och bara vara! En trevlig helg med mycket prat om både förtroeliga saker & "trams". Vilket behövdes!

Hoppas ni också haft en skön helg!
Over And Out

Badning...

Publicerad 2009-07-10 12:22:39 i Allmänt

Även om jag verkligen har uppskattat detta väder just nu, det har varit skönt att ha vädret att skylla på när man inte orkat gått ut, inte orkat träffat folk & bara velat ligga inne på soffan och vara allmänt less...så måste man tillslut göra någonting...man kan inte ligga inne hela livet & bara ligga! Detta tycktes vännen Sara också kommit underfund med när hon nyss ringde och frågade om vi inte ville åka till stans äventysbad...så vi tar oss i kragen, lämnar soffan, och provar på att vara sociala.

Hoppas ni har det bra där ute i regnet!
Over And Out

Ni Är Mitt ALLT!!!

Publicerad 2009-07-08 20:10:47 i Allmänt

I härliga, mysiga stunder är man glad att ha någon. Men det är i verkligt jobbiga stunder som man känner att man älskar någon och vad de VERKLIGEN  betyder för en...
     Det här är för er! Världens finaste dotter & hennes underbara pappa!!!


(Älskar er så att det gör ont!!!!)

Ni är mitt allt & jag älskar er!!! Högre än månen & stjärnorna, tio varv runt jorden och tillbaka igen!!!
Over And Out

Regn, Åska & Blixtar!

Publicerad 2009-07-07 11:36:24 i Allmänt

Känns som att regnet passar bra. Då får man vara inne, inte göra någonting...inga krav på att åka och hälsa på någon, inga krav på att umgås & vara trevlig. Bara vara! Skönt.


(Ett rejält regn kanske inte är så dumt?!? Det gäller att se fördelarna...)

Hade en förtroelig stund med min älskade svägerska igår...det behövdes. Tack för den! Ibland är det skönt att bara pusta ut & andas...inför någon annnan, som känner likadant.

Något positivt borde jag väl ändå skriva, jag är en positiv människa...(även fast det inte har känns som det den sista veckan)...här kommer därför detta:
Vad härligt med regn! Nu slipper jag vattna blommorna! =)

Kram
Over And Out

Legat Inne...

Publicerad 2009-07-05 19:17:53 i Allmänt

Idag har jag legat inne på golvet heeela långa dagen tillsammans med min dotter. Vi har myst & lyssnat klart Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Ja, jag vet...jag är den sista människan på denna jord som inte läst den...men, eftersom jag nu sett filmen vill jag läsa dessa tre böcker. Hade egentligen velat läsa böckerna innan jag sett någon av filmerna...men, nu blev det som det blev. 

Då jag bara hört kritikerrosade kommentarer om dessa böcker hade jag låga förväntningar...då böckerna då brukar bli sämre, gi och med att man fått skyhöga förväntningar av allas prat. Men, så blev alltså inte fallet. Den var klart godkänd...nu hoppas jag på att de andra är lika bra.

Over And Out

Häng Med!

Publicerad 2009-07-04 23:05:17 i Allmänt

Följ min blogg med bloglovin

Tänkte bara påminna..(igen) om att det går att prenumenera på bloggar via denna länk!

Idag har det varit släkträff...träffat släktingar jag inte ens visste att jag hade! Min farmor har/hade inte mindre än sju stycken (åtta om man räknar med den sista, som tyvärr dog bara några dagar gammal) syskon som har "ynglat" av sig och resultatet blev hur många människor som helst som nu befann sig på släktträffen idag....trött & eländig åkte vi dit och fick en mysig dag.

Nu är den här mamman fortfarande trött & eländig och förstår inte alls varför hon är uppe såhär sent...nu ska jag gå i säng!!! Men, som sagt, följ gärna min lilla blogg via bloggkoll.

Go´natt!
Over And Out

Glömde Bort...

Publicerad 2009-07-03 20:14:48 i Allmänt

I all trötthet har jag helt glömt bort att visa hur mysigt tjoppans rum slutligen blev! Lägger in både före & efter bilder:


(Före: Såhär såg tjoppans rum ut innan målning av tak & väggar.)


(Efter. En lite skojig fondvägg som vi blev mycket nöjda med!)

Nä, nu ska jag bara lägga mig & slöa...är fortfarande less!
Over And Out

Mmm!

Publicerad 2009-07-02 08:32:39 i Allmänt

Nu, äntligen, om bara några få timmar åker jag hem & går på en fyra veckor lång semester....en superbehövlig sådan!!! Detta har varit en dryg vecka, som verkligen har fått mig att känna att jag lever. Det är sådan ofantlig tur att man har världens finaste lilla familj i dessa lägen...en underbar sambo & världens finaste dotter, som bara finns där! =) Helt fantastiskt...det är faktiskt inte alla som har en sådan tur!

Igår somnade jag vid 23.40 & bruttan vaknade till vid 04.00...därefter kunde inte jag somna om, utan låg och väntade på väckaren, som ringde kl 05.15! Behöver jag skriva att jag är trött?!?

Hoppas alla får en supermysig helg...det hade jag tänk ha. Tillsammans med min underbara lilla familj!!!
Over And Out

Trött & Less...

Publicerad 2009-07-01 12:33:33 i Allmänt

Känns skönt att det är semester imorgon eftermiddag!!!
Trevlig helg på alla!

Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela