Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Vad Var Det Jag Sa?!?

Publicerad 2009-02-10 18:25:10 i Allmänt

Feber, varmt, svettigt...i natt kan jag säga att jag har svettats som jag aldrig gjort förr!! Frysigt, svettats, hostat...o.s.v. Idag hade jag hör och häpna, detta har nog aldrig hänt; 40+ i feber!!! Jag är INTE pigg...som tur är har jag världens finaste dotter, som verkligen har skött sig exemplariskt idag, då jag var tjurig och sa åt sambon att åka och jobba trots att jag kände mig liiite sjuk imorse! Men, det var inget mot vad som komma skulle!!! =(

Det var såhär det började när jag blev inlagd på lassarettet när jag hade tjoppan i magen, hösten -07. Jag åkte hem från jobbet en tisdag, sedan på onsdag vaknade jag av att jag var yr och var tvungen att springa och kräkas, samma sak hände följande dag, och dagen därpå och sedan på lördagen hände det igen...men, den gången kom jag inte från toaletten, jag kräktes & föll ihop pga yrsel...min älskde sambo bar mig bokstavligen ut till bilen och skjutsade in mig på akuten där ALLTING såg såååå bra ut! De kom aldrig fram till vad som hade drabbat mig, förmodligen var det en infektion på balansnerven i örat till följd av min förkylning!
     Detta önskar jag INGEN! Det är verkligen den värsta sjukdom jag någonsin haft....och att dessutom ha världens finaste bäbis i magen som man är livrädd för gjorde inte saken bättre!

Nu hoppas jag verkligen att jag piggnar på mig till imorgon så att min älskde sambo slipper vara hemma från jobbet!
     Nu hör jag hans steg, han har varit och inhandlat glass åt mig; ääääälskade sambo!!!! =) Åh vad jag älskar DIG!!!

Kram på er, och snälla, håll era tummar för att jag ska bli frisk!
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Anna B

Publicerad 2009-02-10 19:17:33

Åh bee there done that! Önskar inte min värsta fiende det du går igenom. Kram Anna

Postat av: Bokmalen

Publicerad 2009-02-10 21:26:36

Stackare!!! Vilken tur att du har sån fin sambo som skämmer bort dig!!! Hoppas du kryar på dig fort!

Kramen

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela