Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

SKOJ!!!

Publicerad 2008-12-12 15:23:15 i Allmänt

Har precis kommit hem från inlandet där det firats lucia på "min" skola...åh så ofantligt duktiga våra elever är!!! Sedan bar det av till Troy och hans familj! Det var jättetrevligt att få sig en pratstund med mamma Johanna! =) Tack för det, det måste vi såklart göra oftare!!!

Strax kommer sambosen hem och då bär det av igen...in till stan för att dricka glögg, ska bli så skoj att träffa alla! Vissa har man inte sett på EVIGHETER!!! Undra om vi känner igen dem? *skratt* Ok, så länge sedan kanske det inte är, men de kommer ialla fall att tycka att tjoppan har vuxit, för så pass länge sedan är det ialla fall!

Kvickt inlägg detta...skulle bara gör en liten kort rapport om den första biten av dagen som gått, och den har varit KANON!!!

Höres!
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Anna B

Publicerad 2008-12-12 19:28:26

Visst är det underbart med att se sina gamla elever på lucia? Har gjort detsamma idag! Ha en underbar kväll! kram Anna

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela