Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Kanske...

Publicerad 2009-07-30 20:20:07 i Allmänt

Kanske är det så att telefonen överlevde...vi får se. Just nu, peppar peppar...verkar den fungera som den ska. Detta återstår att se!

Nu till helgen hade vi tänkt kanota med hela tjocka släkten...vi är uppe i ca 20 pers. Nu verkar det å andra sidan lurt, det har regnat väldigt mycket under denna sommar, vilket gör att älven har stigit jättemycket. Detta innebär kanske att vi måste ställa in hela färden, vilket känns väldigt trist. Men, min underbara moster kom på en lika trevlig idé. Om nu kanotingen inte skulle bli av, blir det; bowling! Vi får se hur det blir. Han som jag haft kontakt med om paddlingen skulle ringa ikväll ev. imorgon.

Något som är mindre skoj är att tjoppan kanske har tredagarsfeber. Hon har haft feber bara i en dag, men enligt sidan (den man kan klicka sig fram till genom att klicka på just ordet; "tredagarsfeber" ovan) har man utslag och det har hon...över hela kroppen än just ansiktet. Men, hon verkar inte vara det minsta bekymrad över dem...så det känns skönt! =) Vi får se när de lägger sig & om febern gått över helt. Ikväll hade hon ialla fall sin vanliga temp.

Annars knallar det & småspringer. På måndag börjar man jobba och än har jag, vilket är konstigt, inte fått den här ljuvliga ångesten inför att börja jobba! Känns kanon...vi får se när den kommer krypande...för den brukar komma...så småningom!

Over And Out

Kommentarer

Postat av: Bokmalen

Publicerad 2009-07-30 22:46:51

Då håller vi tummarna för att den klarar sig och att tjoppan blir bra fort!!

Hoppas ni får fint väder på lördag oxå!

Kramen, Maria

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela