Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Borta Snö, Men Hemma Regn!

Publicerad 2011-12-13 20:25:56 i Allmänt

Herregud!!! Det är december nu och riktigt höstväder...har Göteborg förflyttat sig eller vad?!? Här har det varit 3+ & REGN!!! REGN!!! Förstår ni?! I december!!! Helt vansinnigt, nu ska det vara -10 och två meter snö, inte REGN!!! Jaja, det är tur att jag jobbar tre mil in i landet, där är det minsann snö, så jag får en liten dos av det ändå. Jo, det är faktiskt fortfarande snö här hemma på marken, men fortsätter det i den här takten så försvinner den väl?!


("Inni lanne" äré minsann snö!!!)

Nu över till nått helt annat, det här med androider/iphone; Man kan alltså TILL & MED byta kanal med dem...varför träffa folk överhuvudtaget när man kan umgås med sin mobil. ;)
     Att man överlevde förr i tiden! Hur kunde man släppa ut sina barn utan mobiler?!? De kunde ju vara så att man inte nådde dem; Uuuuuu, hemska tanke!!!! Eländigt egentligen att man umgås genom sina telefoner/datorer istället för att faktiskt TRÄFFAS!!! Nä, fram för "IRL-träffar"!!! =)

Pöss påér!
Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela