Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Hemma!

Publicerad 2013-07-10 22:33:33 i

Det stämmer faktiskt; "Borta bra, men hemma bäst!" =) Vi har verkligen haft det toppen nere i Göteborg och Stockholm, men visst är det galet skönt att få komma hem och sova i sin egna säng! =)
 
(Katten Caesar verkar tycka att det är lite väl livat nu när vi kommit hem! ;) )
 
Kidzen skötte sig galet bra och vi hade verkligen jättetrevligt. Igår var vi bara hemma och slappade och sträckte på benen, efter att vi suttit i bilen hela dagen innan.
     Idag begav vi oss till kära vänner och umgås, åt kladdkaka och bara surrade; mycket trevligt! Våra barn, vi har 10 (!!!!) tillsammans leker galet bra tillsammans och det är aldrig (hittills) nått bråk!
 
Imorgon blir det lugna bananer och bara mysa hemmavid. Sedan, på fredag, kommer syrran med familj hit så vi behövde inte vara ifrån varandra så länge! =) De stannar en vecka och under den veckan kommer det hända mycket:
* Lillebrors kille döps.
* Min älskade make fyller år.
* Familjedag med picknik och älgfarms-besök,
* Vattenkrigsdag med familjen.
* Ölbrännboll som avslutas med hemvändarfest!
Mycket skoj att se fram emot alltså! =)
 
Nu ska jag avsluta mitt True Blood-maraton!!!! =)
Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela