Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Omelett!

Publicerad 2012-04-10 12:18:33 i Allmänt

Om man blir bjuden på omelett av sin 1½-åring så får man faktiskt inte vara så "knusslig", att ägget är med skal är en världslig sak! ;)


(En näringsrik frukost!)

Idag blir en riktig innedag, pga barnens hosta, är inte helt "deppad" över det heller, då det är +-0 ute och småregnar. Helt ok att vara inne med andra ord.

Imorgon bär det av till stan, har fixat lite barnvakt och ska åka på en snabb ansiktsbehandling, vilket jag fick av mina kära faders syskon när jag fyllde 30. Börjar vara på tiden att använda upp det, då jag ju fyllde för hela (snart) två år sedan!

Annars är det lugna gatan...puss på er!
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2012-04-27 21:03:33

Haha... nästan som mina frukostar. Fast godare. Jag får smör, kanel och 12 krossade ägg. Allt blandat i en salig röra på vardagsrumsgolvet!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela