Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Krassliga!

Publicerad 2013-02-06 13:31:17 i

Våra fina, små barn är allt lite hostiga/febriga & snoriga. Inge hög feber eller " hostighet" men det är ändå synd om dem. Även deras fina dagmamma är sjuk...verkar vara nått i luften just nu!
 
(Våra goingar!!!)
 
Idag är det en innedag med popcorn och "lady & lufsen", taggar vi för friskhet för om det är friskt till helgen blir det full upp. Möjligtvis visit hos "kussarna", middag med BB-kompisarna samt grattning av en nyfylld 40-åring! Bara skoj alltså! =)
 
Nu ska jag återgå till filmen...KRAMEN!
Over And Out
 
(Pssst: Förresten så verkar det som att de på "lassa" ändrat sig och tror i sten att lillebror har casweynöt allergi men, de har som regel att inte låta nån yngre än 5-6 prova på att äta nötterna under övervakning, då de inte vet om de säger till i tid om de känner nått av nötterna! Så nu är det bara att undvika casweynötter som pesten!!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela