Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Easter! =)

Publicerad 2012-04-08 07:11:12 i Allmänt

Ja nu har det varit påsk några dagar och vi har såklart haft helt underbart. Både vädret och humöret har varit på vår sida! =) Sol ute & sol i sinne helt enkelt! Igår var vi hos min käre storebror med familj, uppe i deras stuga, och hade det allmänt mysigt!!! Vi var ute i solen och sedan gick vi in i deras mysiga stuga och åt & drack gott tillsammans.
     När vi kom hem var storasystern i familjen så trött att hon förklarade att hon bara skulle välja en bok med få sidor så att hon fick sova nån gång! GO´ING!!!! =) Hon somnade "knall fall" kan jag meddela!


(Storasyster och...)


(...lillebror önskar GLAD PÅSK!!!)

Ikväll ska vi bege oss till min älskade pappa som för övrigt även bjudit in sin lillebror med familj, ska bli skoj att ses! =)

Hoppas att ni också har en fin påsk! Kram på er!
Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela