Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Chokladbollar & Hosta

Publicerad 2012-04-11 09:49:07 i Allmänt

Idag har vi minsann varit och fått våra (läs tjoppans) öron uppkollade. Hon hade massor av vax i det vänstra örat, men behöver inte göra något åt det...bara sköta om sig och sin förkylning. Vi fick även mollipect utskrivet till hennes eländiga hosta, vilket också lillebror kan få "smutta" på, då även han har hosta.

Idag blir det med andra ord lugnt. Igår passade vi på att baka chokladbollar medans den "pillrige" lillebroren sov. Behöver jag skriva att det gjorde succé? ;)


(Det bästa är att "slicka ur" skålen! =)

Vädret är, som igår, trist. Mulet, disigt och allmänt tråkigt. Men då man bara ska vara inne och mysa är det ganska ok faktiskt! =)

Hoppas ni får en bra onsdag!
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Teresa

Publicerad 2012-04-11 19:30:19

här har det också varit hosta, öronundersökning och mollipect :P och nu när grabben äntligen blivit feberfri och hostfri, då får han magsjuka istället.



det är nog bäst att vi fixar lite chokladbollar, som tröst ;)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela