Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Vilken "Pärs"!

Publicerad 2011-10-10 10:01:04 i Allmänt

Förra året, just den här tiden låg jag i en hejdundraden halsfluss i en-två veckor och var verkligen jättedålig. Nu händer det igen; influensan!!! Herregud vilken "pärs"!!!! Har legat som ett vrak en hel vecka och bara orkat göra det som verkligen har varit tvunget, dvs ta hand om barnen. Så de har verkligen haft världens sämsta morsa den här veckan! =( Men, nu idag, känns det faktiskt lite bättre. Har kvar hosta, ont i huvudet och snorighet, men det verkar som att jag ÄNTLIGEN blivit av med febern; yippie!!! =)

Idag blir det till att bara slappa bort det sista av influensan. Hoppas nu bara att den inte kommer tillbaka, men man får väl ta det lungt ett tag framöver och bara ta promenader till att börja med.

Hoppas ni har det bäst där ute!!! Här hemma har verkligen karln i huset verkligen gjort fint! =) Snart är alla luckor målade och det blir hur fint som helst. För en billig peng har vi nu ett kök vi kan stå ut med i fyra-fem år till, tills vi ska riva och göra fullständigt nytt! =)

Haré Bäst!
Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela