Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Quebec

Publicerad 2011-05-26 18:04:32 i Allmänt

Igår befann vi oss på resande fot. Vi åkte nämligen 20mil till Quebec. Det var en fin gammal stad, med många fina hus. =) Barnen var helt knäckta efteråt och somnade för natten i bilen.
Vår älskade tjoppa är jag verkligen super imponerad av!!! Hon hänger med på "vuxen"-grejer hela tiden och sköter sig exemplariskt! =) *ÄLSKA*
Nu har vi alldeles strax varit här i två! veckor. Vilket innebär att hemresan närmar sig med stormsteg. Vi har varit lite oroliga för att askmolnet från vulkanen på Island skulle drabba oss, men som det ser ut nu verkar det lugnt. Vi håller tummar och tår för att det fortsätter vara så också!
Idag blir det lugnt på grund av utflykten igår. Imorgon blir det till att åka till shoppingcentrat igen för att kika om de har lättare sandaler till lillebror och tjoppan.
Nu är det bad som står på schemat. Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela