Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Lilla Gubben!

Publicerad 2011-05-02 10:13:09 i Allmänt

Hela natten till idag har vi varit vakna; lillebror, käre maken & jag. Lillebror har varit jättevarm & grinig...vilket vi inte vet om det är en förkylning eller helt sonika tänder på ingående. Hur som, har det varit ofantligt synd om honom! =( Vi hoppas att den här natten var en engångsföreteelse och att natten till i morgon blir bättre!


(Vissa mornar är det helt underbart att gå upp! ;)

Idag blir med andra ord bara lugn. Vi ska sitta inne och mysa och bli friska helt enkelt. Imorgon börjar tjoppan hos dagmamman efter en veckas påsklov, blir spännande att se hur det går. Hon har ju, som bekant, varit liiiiite trilskig vid lämning på slutet. Hoppas att det gått över och inte blivit värre i samband med en veckas ledighet. Detta återstår att se imorgon.

Haré bäst idag, så hörs vi!
Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela