Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Turkiet, fläskläpp & "käftsmäll"!

Publicerad 2011-08-26 12:48:20 i Allmänt

Ja, så har man kommit hem efter en härligt varm vecka i Turkiet Vi fick många fantastiska dagar i poolen med ca hundra rutchkanor! Gissa om tjoppalisa hade skoj eller vad?!? För lillebror var det värre. Redan efter tre dagar hade han stoora blåsor samt prickar över heeela kroppen samt feber; värmeutslag! =( *BLÄ* Men, han var faktiskt tapper! =) Vi passade på att fota oss när vi var där, vi har nästan inga kort på hela vår familj, då det är jag som är "kamera-mannen" i familjen. Det blev en hel del fina bilder!!! =)
 

(Världens finaste lilla tjej!)


(Världens finaste lilla kille!)

På flygplatsen, bara en timme innan flyget gick, fick tjoppan en supertung metallvagn rakt över sig! Kan säga att det sprutade blod över hela flygplatsen och sedan fick vi inte titta i hennes mun. Behöver jag säga att jag var ganska orolig över hennes tänder?!? Men, efter en timme gick det över och vi fick kika, det såg inte så trevligt ut, men tänderna verkade ok. (idag har vi besökt tandläkaren och hon såg inget ialla fall!)

Fyra dagar in på resan fick vi även beskedet att en av våra vänner gått bort. Vilket, som ni förstår, tog all udd av vår semester. Vi försökte ändå att, för barnens skull, vara glada (så gott det gick). Men, "käftsmällen" kom ändå när man landat hemma och träffar vännens syster och står och gråter en timme inne på affären tillsammans med henne! =(
     Under semestern har man ändå kunnat trycka undan sina känslor ganska bra, det är när man kommer hem man förstår att det faktiskt är sant. Det är så (ursäkta språket) JÄVLA orättvist!!!!!
     Ska idag åka och tända ljus & senare i veckan ska vi åka och hälsa på hans familj...

Over And Out

Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2011-08-26 21:10:03

Men oj vad hemskt!!!! Var det väntat eller kom det som en chock att han gått bort?! Lider verkligen med er... KRAMAR!!!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela