Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Yippie!

Publicerad 2009-01-21 09:07:18 i Allmänt

En decimeter nyfallen snö mötte oss när vi steg upp imose! Det är dock en plusgrad ute, och det känns lite värre, får hoppas att det slår över till minus så att snön får ligga kvar!
     Jag har precis kommit in från att ha skottat hela vår gård! Det tog 1 timme pga att snön ute inte är pudersnö, utan lite åt det blöta hållet...så, nu har man fått motion idag också! Tack Farbror Snö! =) Tjoppan fick givetvis hänga med ut och skotta, hon satt i sin vagn och undehöll mig med diverse skrattattacker och sagor som hon hittade på! GULLUNGE!!!

Igår passade vi på att fylla upp badkaret och badade! Vår prinsessa älskar att bada...jag gjorde en mycket snygg punkfrisyr på henne, hon har dock liiite för långt hår för att det ska se ut som en riktig tuppkam...vi får se om det blir någon punkare av henne i framtiden! ;)

    (→ Snyggt "punk-face" *ha ha ha)
("Cause I´m a punkrocker yes I am!" *skratt*)

Idag blir det besök hos en av mammorna som vi träffade igår på "kyrkis"...hon har en pojke som är 4 månader yngre än tjoppan & Edvin, så det blir säkerligen skoj!

Hoppas ni får en UNDERBAR dag!!!
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Bokmalen

Publicerad 2009-01-21 13:11:03

Vilken sötis hon är!!! Var glad så länge hon trivs, "Minis" är i åldern nu när det skriks hur mycke som helst när håret ska tvättas. Låter som hon håller på att dö, eller nåt. Heljobbigt.

Låter som ni får en rolig dag!?

Kramen, Maria

Postat av: Sandra [snart 2barnsmamma]

Publicerad 2009-01-22 15:14:32

Va söt hon är! :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela