Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Det Är Kallt Ute!

Publicerad 2009-01-16 12:09:55 i Allmänt

Steg upp och kikade in termometern, döm om min förvåning när den stod på -25! Kallt & soligt! Hääärligt när det liksom biter i kinderna. När tjoppan skulle sova gick vi en promenad förbi Edvin & hans mamma...ja, vi gick faktiskt! För ni vet väl att:
"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!!!" Det stämmer alldeles ypperligt. Dessutom är det faktiskt strålande sol ute, så det är supermysigt!! Packade ner tjoppan i sin vagn, proppfull med kläder + en fleecefilt + ett täcke! Hon sov jättebra! =)


(Det skrattades & surrades heeela vägen hem!)

Fick mycket gott fika hos Elin & Edvin; Tack för det! Vandrade sedan hem vid 11.00 och gjorde lunch till bruttan. Resterande del av dagen blir lugn. Kommer att få besök av käre morbror som skall göra rätt för sig i den här skoteraffären, då blir det fika igen!

PÖSS
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Bokmalen

Publicerad 2009-01-16 13:22:45

Hon ser ju ut att ha det hur mysigt som helst där i vagnen!!!

Kramen, Maria

Postat av: Sanna & My

Publicerad 2009-01-16 15:17:07

Nja, vi har redan två kissar & det räcker och blir över :) Du har säkert sett dom på bloggen- två krulliga Devons. Sixten syns ju förresten i dagens inlägg! Pussbilden är ju helt underbar! Mysigt med såna där gapajättestort dregglasåmycketsommöjligt- pussar :)

Postat av: Anna B

Publicerad 2009-01-16 20:19:07

Det stämmer att det går utmärkt att vara ute! Det är bara att kolla kinderna med jämna mellanrum! Har varit uterastvakt idag och lekt i snön! kram anna

Postat av: mikael

Publicerad 2009-01-16 23:38:59

Va har ni för skoter affär på gång med uffe då??



ha det så bra hemma i kylan ;)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela