Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

2009

Publicerad 2009-01-02 15:56:24 i Allmänt

Året har börjat mycket bra...igår var vi och käkade pizza med Saran och hennes familj vilket var mycket skoj. Vi gick sedan ut och skickade iväg en "nyårs-ballong", så att barnen skulle få se! Sedan gick vi och kikade in skridskobanan inte långt från deras hus, tjoppan tyckte det var toppen...då fick hon prova att gå med sina nya vinterskor...och det är inte det lättaste ska jag säga! Hon håller en del av balansen med sina tår, och i vinterskorna,  som är tjocka och stora, blir det svårt. Men hon kämpade tappert på! Sötis!!!

Idag har vi heeela förmiddagen befunnit oss hos storebror med familj, mycket trevligt! Fick både frukost och lunch! Lyx vill jag lova, "sessan" fick genom det, träffa sina storkusiner, och det tyckte hon var skoj.
     När vi sedan kom hem där vi 13.30-tiden så fick vi besök av Kim med mamma, vilken ju är tjoppans bästis! De formligen "älskar" varandra, sedan är de sååå ofanligt lika också...det är nog en del av varför de "diggar" varandra så mycket.

Ikväll blir det lugnt. Vi ska bara vara hemma och mysa....min älskade sambo jobbar förmiddag och det brukar i vanliga fall betyda jobbarhelg. Men denna vecka har de tydligen jobbat in helgen så han jobbar inget, utan går på "ledigvecka" direkt. Så under tre hela veckor har han endast jobbat fem dagar, hur lyxigt är inte det! Vi har fått njuta av varandras närvaro till fullo! =)

Imorgonbitti bär det av till inlandet och kära mamma, då ska vi lösa melodikrysset, vilket vi gör varje lördag...med fika och allt! Sedan ska vi ta pulkan och gå ut och busa i snön. Tjoppan kommer att vara överförtjust!!!! Hon älskar att vara ute!

Nu är det vuxentid medans tjoppan sover...
Pöss på er alla
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Anna B

Publicerad 2009-01-02 16:29:35

Det låter som en mycket bra början på ett härlig år! Ute är det bästa! Tur att hon älskar att vara just ute! Fastän skorna "förstör" lite av balansen! Kram anna

Postat av: Bokmalen

Publicerad 2009-01-02 16:33:30

Jag vill oxå!!! Fara runt å hälsa på folk å vara som vanligt. Inte bara vara hemma å må illa av än det ena än det andra... det bara löser av varann, krämporna å jag känner att humöret börjar vara i botten :( Buhu, vill bara grina!! Vi som skulle ha dryga 2 veckor att göra en massa ROLIGA SAKER!! Å för mig är det inte roligt alls som det är nu! Nä, ska sluta klagosången. Å, du, jag förstår att du kommenterar "med glimten i ögat"!!! Jag ville bara förtydliga att MIN tanke med "vårt 2008" var just saker VI varit med om å gjort å sett. Annars skulle det ju bli en himla lång följetong.... Kramen

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela