Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Sjuk

Publicerad 2009-04-17 15:06:44 i Allmänt

Inte är det roligt att vara liten! =( Tjoppan har någon slags ögoninflammation, det rinner ur ögonen så hon ser helt förstörd ut!!! =( Min lilla, lilla älskling!!! Hoppas att hon blir bättre nu bara, tycker så synd om henne!

Nu är det bara att "digga" läget och hoppas att hon blir frisk SNAAAART!!!!! Imorgon blir det bara att vara inne och rätta till alla rutinerna, för det har varit lite rubbade nu under två dagar. Får vi se om det hjälpter till lite... 

Det enda positiva är att det ialla fall är strålande sol och +18 grader. Man får vara glad åt det lilla!

Bye!
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Anna B

Publicerad 2009-04-17 15:32:07

Stackars liten! Minns barnens ögoninflammationer! Det är inte skoj, men de överlever. Det är nog mest vi som lider mest av att se dem sjuka!

Har ni så pass varmt? Här är det cirka plus fem och det har blåst otroligt mycket idag så det har känts som minusgrader!

Hoppas på en ganska okej helg för er i alla fall! Kram Anna

Postat av: Bokmalen

Publicerad 2009-04-17 15:38:37

Å, ni får njuta av det varma vädret, det är inte lite det!! Här snöar det emellanåt å sen lite sol. Helt kaikoknoppväder!!!

Hoppas lillan blir bra, inge kul att va dålig när man är borta!!

Kramen, Maria

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela